Integrate, Innovate, Inspire

Dé summit voor intelligent digitaal integreren

 

Als u met digitale integraties werkt tussen on-premise en/ of cloud applicaties of de integratiestrategie van uw organisatie moet bepalen, dan is Integrate, Innovate, Inspire voor u. Leer van experts en collega’s over integratie vraagstukken, innoverende voorbeelden en maak de beste keuzes voor uw organisatie.

Thema

 • Integrate: Digitale integratie is van alle tijden. Dankzij technologische vooruitgang die handmatige dataverwerking vervangt door snellere, efficiëntere en veiligere integraties komt integratie steeds hoger op de IT agenda te staan.
 • Innovate: Ontdek de kracht van intelligente integratie. Leer hoe innovatieve integraties gegevens uit diverse bronnen combineren voor nieuwe inzichten en businessmodellen. Maak uw organisatie klaar voor de toekomst.
  Luister naar experts en gebruikers over hun ervaringen, toepassingen en innovaties op het gebied van digitale integratie!

 • Inspire: Laat u inspireren door sprekers over zaken als; Hoe gaan we AI voeden met de juiste gegevens uit alle beschikbare bronnen? Welke ongekende mogelijkheden biedt een slimme integratiestrategie, hoe ziet dat er uit en moet u dat allemaal nog zelf willen doen?

  Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om u in een 1-op-1 gesprek te laten inspireren door integratiespecialisten. 

Programma

Leer van experts en collega's over integratie vraagstukken, innoverende voorbeelden en maak de beste keuzes voor uw organisatie.

 

 

12.00 - 13.00 Ontvangst en Netwerk lunch

13.00 - 13.10 Welkom en introductie door Danny Frietman

13.10 - 13.30 Opening Keynote | Wat is integratie zonder overheid?

Frank Arts | CSO | Enable U

 

Frank Arts neemt u mee in de ontwikkeling van Integratietechnologie. Waar komen we vandaan en waar staan we nu? Hij gaat ook uitgebreid in op de toekomst van datagedreven werken en de uitdagingen die dat met zich meebrengt. Hoe zorgen we er voor dat we de juiste data aanbieden op het juiste moment aan de juiste personen?

 

Frank-transparant-BW

13.35 - 14.05 Breakout ronde 1

Klanten en Industrie Experts delen hun kennis op het gebied van API Management, API Security en natuurlijk de alledaagse ervaringen bij het gebruik van (complexe) integraties.

 

 • 1.1 De weg naar Common Ground
  Onzekerheid is de enige constante van deze tijd. Wanneer en hoe moeten grote initiatieven Common Ground ondersteund worden? Wachten of juist als eerste van start? Met welke strategische keuzes moet je rekening houden in het ontwerp van je ICT-architectuur?? Hoe sluit je aan bij de initiatieven op weg naar de toekomst, terwijl je huidige software ook nog moet blijven werken?
 • 1.2 Digitale Integratie Onderwijs

  Zonder onderwijs is er geen toekomst. Maatschappelijke veranderingen zorgen voor grote uitdagingen en onderwijzend personeel is schaars. Slimme Digitale Integratie zorgt voor lagere kosten, een betere dienstverlening, meer flexibiliteit en zorgt voor minder administratieve overlast op de werkvloer. Hoe een referentie architectuur de basis is voor slimmer integreren.

 • 1.3 Your (API) Gateway
  Are your APIs managed and secure? The importance of APIs has increased dramatically. Supply chains, standard API’s for education, government and certain industries, the exchange of crucial (and vital) data between departments and partners. It makes APIs a key component of your IT architecture and your business. Many organizations, have more APIs in use than they manage. This puts you at risk and must change. What does API management look like today and what will it look like tomorrow? Sean O’Connel, will cover this, and more in this 30 minute session.

14.10 - 14.40 Breakout ronde 2

 • 2.1 Haal Centraal-2
  Met HaalCentraal moeten aansluitingen via slechts één certificaat verlopen. Voorkomen van vendor lock-in is essentieel. HaalCentraal aansluitingen horen op de integratie-laag, niet op de applicatielaag. Dit toont de verwachte regievoering van cloud-gebruikers: tactische keuzes zonder strategie leiden tot toekomstige problemen. Ontdek meer over HaalCentraal's successen en valkuilen.
 • 2.2 Een nieuw integratie architectuur-1

  Een antwoord op de uitdagingen van Common Ground en het Federatief Datastelsel.

 • 2.3 EventDrive Architecture

  Join Boomi's René Klomp, to discover the transformative potential of Event-Driven Architecture (EDA) and its role in enabling seamless data exchange while providing market advantages. This session provides insights into Event-Driven Architecture (EDA) in the cloud, enhancing robustness, scalability, and latency in market data, and addressing talent shortages. Learn how EDA empowers both IT and Line of Business (LOB) teams to achieve success in the digital era.

14.40 - 15.20 Pauze

15:20 - 15.50 Breakout ronde 3

 • 3.1 Zoeken anonimeseren publiceren
  De WOO zorgt bij veel overheidsinstanties voor een hoge werkdruk en dito kosten. Het bij elkaar zoeken van alle relevante documenten is één ding, het anonimiseren en publiceren van soms duizenden pagina’s is een helse klus waar helaas veel fouten gemaakt worden die ook weer voor schade (materieel en immaterieel) zorgen. Peter Oude Heuvel en Edwin Boender van eSpecialisten laten u tijdens deze sessie zien dat het ook een stuk eenvoudiger, sneller en goedkoper kan.
 • 3.2 Continuiteit
  Een hoog percentage van integraties wordt ad-hoc gebouwd. Bij de implementatie van nieuwe initiatieven, no-code/low-code oplossingen en nieuwe (cloud) applicaties ontstaan nieuwe integratieketens met nieuwe integraties die een essentieel onderdeel vormen van belangrijke processen. Dat moet veiliger, betrouwbaarder en vooral sneller. Dat lukt niet zonder een integratiestrategie. Hoe zorgt u voor een flexibele architectuur waar ook de continuïteit gewaarborgd wordt?
  In deze sessie laat Jascha Gregorowitsch u zien op welke onderdelen in een integratie architectuur de grootste winst te behalen is. En waar eventuele risico’s zitten.
 • 3.3 De API als Open Deur
  API Infrastructuren hebben al geruime tijd de onverdeelde aandacht van cybercriminelen want API’s worden meer en meer gebruikt in waardeketens tussen verschillende organisaties. Het is cruciaal dat dit verkeer, met de meest moderne technologie, continue in de gaten gehouden wordt. De specialisten van Salt Security nemen u mee tijdens in deze sessie vol fascinerende feiten en wetenswaardigheden.

15.55 - 16.35 Closing Keynote

Menno Lanting | Spreker, Auteur en Inspirator

 

Veranderen is niet altijd eenvoudig. Dat geldt voor ieder type organisatie en voor ieder persoon.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, neemt Menno Lanting, bekend van de bestseller “Connect!”, u tijdens deze inspirerende sessie mee in de wereld van digitale transformatie en alle uitdagingen die daarbij horen.

Als geen ander weet Menno de impact van de snel veranderende, digitale wereld op innovatie, organisaties en leiderschap op humorvolle wijze te delen met zijn publiek. Een echte inspirator.

 

Menno Lanting 1

16.35 - 16.45 Afsluiting

16.45 - 18.00 Netwerk en Borrel

Locatie & bereikbaarheid

Integrate, Innovate, Inspire vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

 

Parkeren kan het beste in P4 (max hoogte 180 cm) of P6. Het gebied rondom de Jaarbeurs is continu in ontwikkeling. De meeste actuele informatie leest u  op de website van de Jaarbeurs. 

 

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen op donderdag 5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Partners

Broadcom_Ltd_Logo.svg

 

 

 

boomi-logo-white
Salt-Security-Logo-White
logo_adeptia_white

Schrijf u hier in.