Integrate, Innovate, Inspire

Dé summit voor intelligent digitaal integreren

 

Als u met digitale integraties werkt tussen on-premise en/ of cloud applicaties of de integratiestrategie van uw organisatie moet bepalen, dan is Integrate, Innovate, Inspire voor u. Leer van experts en collega’s over integratie vraagstukken, innoverende voorbeelden en maak de beste keuzes voor uw organisatie.

Thema

 • Integrate: Digitale integratie is van alle tijden. Dankzij technologische vooruitgang die handmatige dataverwerking vervangt door snellere, efficiëntere en veiligere integraties komt integratie steeds hoger op de IT agenda te staan.
 • Innovate: Ontdek de kracht van intelligente integratie. Leer hoe innovatieve integraties gegevens uit diverse bronnen combineren voor nieuwe inzichten en businessmodellen. Maak uw organisatie klaar voor de toekomst.
  Luister naar experts en gebruikers over hun ervaringen, toepassingen en innovaties op het gebied van digitale integratie!

 • Inspire: Laat u inspireren door sprekers over zaken als; Hoe gaan we AI voeden met de juiste gegevens uit alle beschikbare bronnen? Welke ongekende mogelijkheden biedt een slimme integratiestrategie, hoe ziet dat er uit en moet u dat allemaal nog zelf willen doen?

  Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om u in een 1-op-1 gesprek te laten inspireren door integratiespecialisten. 

Programma

Leer van experts en collega's over integratie vraagstukken, innoverende voorbeelden en maak de beste keuzes voor uw organisatie.

 

 

12.00 - 13.00 Ontvangst en Netwerk lunch

13.00 - 13.10 Welkom en introductie door Danny Frietman

13.10 - 13.30 Opening Keynote

Frank Arts | CSO | Enable U

 

 

 

Frank-transparant-BW

13.35 - 14.05 Breakout ronde 1

Klanten en Industrie Experts delen hun kennis op het gebied van API Management, API Security en natuurlijk de alledaagse ervaringen bij het gebruik van (complexe) integraties.

 

 • 1.1_Digitale Integratie in het Onderwijs_Zadkine

  Zonder onderwijs is er geen toekomst. Maatschappelijke veranderingen zorgen voor grote uitdagingen en onderwijzend personeel is schaars. Slimme Digitale Integratie zorgt voor lagere kosten, een betere dienstverlening, meer flexibiliteit en zorgt voor minder administratieve overlast op de werkvloer. Hoe een referentie architectuur de basis is voor slimmer integreren.

 • 1.2_Geen informatie Strategie_Enable U
  Meer informatie over deze sessie volgt binnenkort.
 • 1.3_De weg naar Common Ground_VNG
  Meer informatie over deze sessie volgt binnenkort.

14.10 - 14.40 Breakout ronde 2

 • 1.4_Eventdriven_Architecture_Boomi
  De overgang naar een EventDriven Architecture is een grote stap voor organisaties, waarbij "omdenken" vereist is. Op het moment dat applicaties bestaan uit microservices zijn de events die triggers en communicatie verzorgen tussen deze krachtige en autonome microservices min of meer de baas. Een simpele update kan zorgen voor een keten aan reacties. 

  Met een goede integratiestrategie ontstaan fantastische mogelijkheden. Een specialist toont de dagelijkse realiteit en de omvang ervan.

 • 2.2_HaalCentraal_Hybride als nieuw normaal
  Met HaalCentraal moeten aansluitingen via slechts één certificaat verlopen. Voorkomen van vendor lock-in is essentieel. HaalCentraal aansluitingen horen op de integratie-laag, niet op de applicatielaag. Dit toont de verwachte regievoering van cloud-gebruikers: tactische keuzes zonder strategie leiden tot toekomstige problemen. Ontdek meer over HaalCentraal's successen en valkuilen.
 • 2.3_Broadcom-1

  Are your APIs managed and secure? The importance of APIs has increased dramatically. Supply chains, standard API’s for education, government and certain industries, the exchange of crucial (and vital) data between departments and partners. It makes APIs a key component of your IT architecture and your business. Many organizations, have more APIs in use than they manage. This puts you at risk and must change. What does API management look like today and what will it look like tomorrow? Sean O’Connel, will cover this, and more in this 30 minute session.

14.40 - 15.20 Pauze

15:20 - 15.50 Breakout ronde 3

 • 3.1_De API als Open Deur_Salt
  API Infrastructuren hebben al geruime tijd de onverdeelde aandacht van cybercriminelen want API’s worden meer en meer gebruikt in waardeketens tussen verschillende organisaties. Het is cruciaal dat dit verkeer, met de meest moderne technologie, continue in de gaten gehouden wordt. De specialisten van Salt Security nemen u mee tijdens in deze sessie vol fascinerende feiten en wetenswaardigheden.
 • 3.2_Zoeken, Anonimiseren en Publiceren_eSpecialiste
  De WOO zorgt bij veel overheidsinstanties voor een hoge werkdruk en dito kosten. Het bij elkaar zoeken van alle relevante documenten is één ding, het anonimiseren en publiceren van soms duizenden pagina’s is een helse klus waar helaas veel fouten gemaakt worden die ook weer voor schade (materieel en immaterieel) zorgen. Peter Oude Heuvel en Edwin Boender van eSpecialisten laten u tijdens deze sessie zien dat het ook een stuk eenvoudiger, sneller en goedkoper kan.
 • 3.3_Continuiteit in uw integratieketen_Enable U
  Een hoog percentage van integraties wordt ad-hoc gebouwd. Bij de implementatie van nieuwe initiatieven, no-code/low-code oplossingen en nieuwe (cloud) applicaties ontstaan nieuwe integratieketens met nieuwe integraties die een essentieel onderdeel vormen van belangrijke processen. Dat moet veiliger, betrouwbaarder en vooral sneller. Dat lukt niet zonder een integratiestrategie. Hoe zorgt u voor een flexibele architectuur waar ook de continuïteit gewaarborgd wordt?
  In deze sessie laat Jascha Gregorowitsch u zien op welke onderdelen in een integratie architectuur de grootste winst te behalen is. En waar eventuele risico’s zitten.

15.55 - 16.35 Closing Keynote

Menno Lanting | Spreker, Auteur en Inspirator

 

Veranderen is niet altijd eenvoudig. Dat geldt voor ieder type organisatie en voor ieder persoon.

Aan de hand van praktijkvoorbeelden, neemt Menno Lanting, bekend van de bestseller “Connect!”, u tijdens deze inspirerende sessie mee in de wereld van digitale transformatie en alle uitdagingen die daarbij horen.

Als geen ander weet Menno de impact van de snel veranderende, digitale wereld op innovatie, organisaties en leiderschap op humorvolle wijze te delen met zijn publiek. Een echte inspirator.

 

Menno Lanting 1

16.35 - 16.45 Afsluiting

16.45 - 18.00 Netwerk en Borrel

Locatie & bereikbaarheid

Integrate, Innovate, Inspire vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht.
Jaarbeursplein 6
3521 AL Utrecht

 

Parkeren kan het beste in P4 (max hoogte 180 cm) of P6. Het gebied rondom de Jaarbeurs is continu in ontwikkeling. De meeste actuele informatie leest u  op de website van de Jaarbeurs. 

 

Wij kijken ernaar uit u te ontvangen op donderdag 5 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht.

Partners

Broadcom_Ltd_Logo.svg

 

 

 

boomi-logo-white

Schrijf u hier in.