Intelligente integraties bereiden uw organisatie voor op de toekomst.

Tijdens de tweede editie van Integrate, Innovate Inspire, dé summit voor intelligent digitaal integreren staan digitale integratie en innovatie centraal. Vanuit dit thema onderzoeken en duiden onze sprekers onder andere hoe we effectief gebruik kunnen maken van de snelle vooruitgang in beschikbare technologie, bekijken we de kansen voor nóg betere samenwerking binnen zowel digitale overheid- als onderwijsinstelling en delen experts op het gebied van integratiearchitectuur en technologie-implementatie hun kennis over next generation architecturen

 

Opening Keynote

Kees Verhoeven was vanaf 2010 Tweede Kamerlid voor D66 en zette zich in om digitalisering hoger op de agenda te krijgen. In 2021 richtte hij Bureau Digitale Zaken op en begon hij als onafhankelijk technologie-adviseur, met als missie effectief en integer gebruik van technologie.

 

Tijdens de opening keynote spreekt Kees over Effectief en integer gebruik van data. Wat zijn de voorwaarden voor verantwoordelijk gebruik van technologie? Hoe ga je om met de dilemma’s? Hoe kunnen oplossingen voor integratievraagstukken vormgegeven worden met effectief en integer gebruik van technologie? En hoe behouden we een gezonde balans tussen ethische normen en innovatieve oplossingen?

Kees-Verhoeven_profiel
De Integrate, Innovate, Inspire summit vindt plaats op donderdag 3 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Het programma start om 12.00 uur met een netwerklunch.

Voorafgaand aan het programma organiseren we Tech Workshops. Hier kunt u zich binnenkort seperaat voor inschrijven. 

Tijdens het programma kunt u langslopen bij onze integratiespecialisten. Grijp uw kans om in 1-op-1 gesprekken feedback en inzichten te krijgen van onze Enablers. 

 

emailheader

U kunt zich hier registeren